петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Pokret „Pobeda za naš grad – Dr Nenad Ristović“ priredio je tradicionalni novogodišnji koktel

Pokret „Pobeda za naš grad – Dr Nenad Ristović“ priredio je tradicionalni novogodišnji koktel

Pokret „Pobeda za naš grad – Dr Nenad Ristović“ priredio je tradicionalni novogodišnji koktel, ovom prilikom su istaknuti rezultati u 2019.  kao i planovi za sledeću godinu. Tradicionalnom koktelu prisustvovali su prijatelji, članovi, saradnici i simpatizeri pokreta. Dr Nenad Ristović je na kraju uputio svim građanima čestitke povodom predstojećih Novogodišnjih i Božićnih praznika.

„Na prošlogodišnjem koktelu najavili smo registrovanje jednog građanskog pokreta čiji će cilj biti vratitiživot u naš grad, i do sada je veliki broj građana pokazao interesovanje za rad ovog pokreta“, rekao je  na tradicionalnom NG prijemu dr Nenad Ristović predsednik pokret „Pobeda za naš grad dr Nenad Ristović“ . Ristović je naglasio da je pokret tokom godine na izmaku realizovao mnoge akcije u 1.,2.,3. , 4. i 5. mesnoj zajednici u Zaječaru, koje su sprovedene kroz dijalog sa građanima. Definisanje problema, a zatim i sprovođenje akcija na sređivanju prostora, kako kaže bez pomoći gradske vlasti. Pokret „Pobeda za naš grad dr Nenad Ristović“ smatra neophodnim održavanje prevremenih lokalnih izbora, a njihov plan za 2020. godinu je da na tim eventualnim izborima pobede zajedno sa građanima. dr Ristović je u svom obraćanju istakao da Zaječar ima sposobne i stručne ljude koji bi radili u interesu grada i svih građana.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts