четвртак, 18 априла, 2024

20 godina sa vama

Počeo je Novogodišnji bazar u Zaječaru (VIDEO)

U znaku novogodišnjih praznika bazar u centru Zaječara posetiocima je ponudio brojne dekoracije, čestitke, ukrase, ali i ideje za poklone. Od prirodne kozmetike, preko upotrebnih i ukrasnih predmeta pa do zanimljivih medenjaka, svako može pronaći nešto što bi po povoljnim cenama poklonio sebi dragoj osobi.

Kao beg od hladnoće i divan poklon u koji je utkano mnogo ljubavi i truda, mogu se naći pleteni proizvodi Dragica Filipović. Ona svoje penzionerske dane provodi tako što iz hobija plete kape, šalove, čarape, trake, džempere, prsluke, torbe i ostale odevne predmete.

Mnogima su pažnju skrenule dekoracije pravljene od prirodnih materijala.

Za one koji vole da šalju čestitke, učenici Škole za osnovno i srednje obrazovanje Jelena Majstorović spremili su zanimljive čestitke sa novogodišnjim motivima. Osim toga, na njihovom štandu mogu se naći razni ukrasi za jelku, venčići i obeleživači knjiga.

Veliki broj građana šetao je od štanda do štanda razgledajući, a najveće gužve bilo je kod suhomesnatih proizvoda. Novogodišnji bazar trajaće do subote 28. decembra, a organizatori su Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog okruga i Grad Zaječar.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts