среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
Kompanija Delta podelila NG paketice deci iz Male Jasikove i Dubočana

Kompanija Delta podelila NG paketice deci iz Male Jasikove i Dubočana

Sedamdeset i petoro mališana iz Male Jasikove i Dubočana dobilo je novodišnje paketiće od kompanije Delta koja u ovim selima sprovodi projekat „Naše selo“. Deca su imala zadatak da napišu svoje želje Deda Mrazu, a zaposleni u Delti su se potrudili da im se želje ostvare, pord paketića deca su prisustvovala i NG predstavi zaječarskog pozorišta.

U Zaječarskim selima  Dubočane i Mala Jasikova  pre godinu dana  počela je realizacija projekta „Naše selo“, obzirom da već nekoliko decenija poljoprivreda u našoj zemlji  nije modernizovana, ovaj projekat je imao za cilj da unapredi život seljaka u ovom delu Srbije pa je shodno tome u protekloj godini održan niz predavanja i organizovane posete brojnim farmama i poljoprivrednim sajmovima u zemlji i inostranstvu.  Delta kao odgovorna kompanija ulaže napore u poboljšanje uslova života za ostanak mladih na selu, tim povodom je u oči novogodišnjih praznijka organizovala i dodelu paketiča za svu decu iz pomenutih sela.

Kako je ovom prilikom naglašeno, u narednoj godini svako domaćinstvo u ovim selima u kome se rodi beba, dobiće finansijsku pomoć od 100 hiljada dinara za razvoj poljoprivrede.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts