петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Zaječarski Simpozijum Intervente Kardiologije, ZASINK 2019 na Staroj Planini od 28. do 30. novembra

Zaječarski Simpozijum Intervente Kardiologije, ZASINK 2019 na Staroj Planini od 28. do 30. novembra

Zaječarski Simpozijum Intervente Kardiologije, ZASINK 2019 ove godine obeležava mini jubilej, 5 godina od osnivanja Odeljenja invazivne kardiologije u Zaječaru a u isto vreme i od postojanja ZASINK-a. Cilj ovog Simpozijuma je popularizacija Interventne kardiologije istočne Srbije i prikaz svih dostignuća i mogućnosti ovog odeljenja u ZC Zaječar. I ove godine, ZASINK će imati međunarodni format sa specijalnim gostima iz regiona i inostranstva.

Zahvaljujući svim zaposlenima u Odeljenju Invazivne kardiologije u Zaječaru ovaj događaj, po ugledu na najznačajnije nacionalne i evropske stručne sastanke imaće i video prenos rada u angiosali. 5. ZAječarski Simpozijum INterventne Kardiologije 5. ZASINK 2019. pod nazivom: KARDIOLOGIJA U SVAKODNEVNOJ KLINIČKOJ PRAKSI biće organizovan u Hotel Stara Planina od 28-30. 11.2019. godine.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts