четвртак, 18 априла, 2024

20 godina sa vama
Sve je spremno za zimsku sezonu (VIDEO)

Sve je spremno za zimsku sezonu (VIDEO)

Načelnik Zaječarskog upravnog okruga Vladan Paunović rekao je da sve lokalne samouprave na teritoriji Zaječarskog okruga spremno dočekuju zimsku sezonu. Za zimsko održavanje obezbeđeno je oko 5000 tona soli i oko 7,5 hiljada tona rizle.

Predsednik opštine Boljevac Nebojša Marjanović  govorio je o problemima u funkcionisanju niskonaponske elektro-mreže na području koji su najizraženiji u istočnom delu opštine, odnosno u Osniću, Valakonje, Podgorac Timok, Krivi Vir i drugi.

Pored članova Saveta Zaječarskog upravnog okruga sednici su prisustvovali predstavnici Javnog preduzeća „Putevi Srbije“ i Preduzeća za puteve „Zaječar“ A. D. Kompanija Strabag, republička inspektorka za državne puteve Milena Ninić, načelnik Odeljenja za vanredne situacije Branislav Matić i direktor Elektrotimoka Zaječar Milomir Dinić.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts