петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Osnovci škole Ljuba Nešić dobili prvo mesto za otkačeni, svemirski novogodišnji ukras (VIDEO)

Osnovci škole Ljuba Nešić dobili prvo mesto za otkačeni, svemirski novogodišnji ukras (VIDEO)

Učiteljica Velika Stanković svoje đake uči da zajedno rade i stvaraju, a njihovu kreativnost pospešuje na svakom času. Zato i ne čudi što su učenici IV 3 razreda Osnovne škole Ljuba Nešić u Zaječaru osvojili prvo mesto na konkursu „Moj otkačeni, svemirski, novogodišnji ukras“. Stari kišobran koji je čučio u uglu učionice dobio je svoju primenu, a to je povezivanje originalnih ukrasa koje su đaci pravili od raznih materijala.

Ključ njihovog uspeha je zajednički rad i mnoštvo kreativnih ideja sklopljenih u jednu celinu.

Ovo nije bilo prvo takmičenje na kome su đaci IV 3 osvojili nagradu, a tema otkačenog, svemirskog, novogodišnjeg ukrasa veoma im se dopala, te je njihova kreativnost mogla doći do izražaja.

Iako je konkurencija bila veoma jaka, originalnost ovog rada veoma se dopala stručnom žiriju, što je rezultiralo prvim mestom u kategoriji trećeg i četvrtog razreda na nivou cele Srbije. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts