петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Prvi specijalizovani Tehnomedijin IT shop otvoren je u Zaječaru (VIDEO)

Prvi specijalizovani Tehnomedijin IT shop otvoren je u Zaječaru (VIDEO)

Put od male prodavnice bele tehnike otvorene 2001. godine do kompanije koja posluje na teritoriji skoro cele Srbije nije bio lak. Nakon 18 godina rada u Zaječaru je otvorena 39. u nizu Tehnomedija prodavnica, a na samom otvaranju gostovao je srpski youtuber Aleksandar Cile Leštarić koji je poznat po svom youtube kanalu Srpski tutorijali. Mnoga deca, ali i stariji došli su ne bi li se sa Ciletom slikali i popričali o novim tehnologijama, kao i njegovom radu. Ovaj youtuber se uverio da su mlađe generacije veoma upućene u razvoj tehnologije.

Razne vrste laptopova, računara, mobilnih telefona i ostalih gedžeta mogu se pronaći u ovom specijalizovanom IT shopu na Trgu oslobođenja 18. A od sada kućne aparate možete kupiti u Tehnomedijinoj prodavnici koja se nalazi pored Gradske uprave. Ono po čemu je Tehnomedija prepoznatljiva jeste kvalitet proizvoda po veoma povoljnim cenama, ali i brojnim pogodnostima kao što je kupovina na rate bez kamate. Ovu kompaniju, sa oko 250 zaposlenih, karakteriše stalni razvoj i želja za unapređenjem, a sve to zarad zadovoljstva kupaca.   

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts