петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Uskoro prijem deset novih policijskih službenika u PU Zaječar

Uskoro prijem deset novih policijskih službenika u PU Zaječar

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović najavio je u emisiji aktuel na televiziji Istok da će uskoro biti zaposleno deset novih policijskih službenika u PU Zaječar  i da će plate u Policiji do kraja godine biti povećane za oko 9%.

“ U prethodnoj klasi je primljeno deset policijskih službenika, a ove jeseni će iz nove klase biti zaposleno još desetoro novih“, rekao je Ministar stefanović za našu televiziju, naglašavajući da će se nastaviti sa tim trendom.

Ministar je rekao da stanje bezbedenosti  na visokom nivou, i da pored  rada na unapređenju policijskih stanica, zaposleni u policiji već sa novembarskom platom mogu da računaju na povećanje zarada.

„Činjenica da je stopa kriminaliteta u na teritoriji koju pokriva PU zaječar smanjena za oko 11% procenata, govori u prilog tome da policija ovde dobro radi svoj posao, što me jako raduje“, zaključio je Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović .

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts