петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru su održani 7. „Međunarodni sportski susreti osoba sa invaliditetom“

U Zaječaru su održani 7. „Međunarodni sportski susreti osoba sa invaliditetom“

Crveni krst Zaječar i Grad Zaječar u partnerstvu sa Fondacijom za podršku osobama sa invaliditetom iz Vidina organizovali su na Popovoj plaži u Zaječaru 7. „Međunarodne sportske susrete osoba sa invaliditetom“ .

Sportski rezultati i ishod  ovog takmičenja bili su u drugom planu, ono što je važno  jeste da se učesnici  ove sportske manifestacije dobro druže i međusobno upoznaju, kao  i da pokažu da u nadmetanju mogu učestvovati kao i svi ostali.

„Obzirom da se ova manifestacija održava ove godine sedmi put, to sve ukazuje da susreti postaju tradicija, a sportski savez grada Zaječara pruža nesebičnu podršku svim sportskim manifestacijama koje se održavaju u toku godine“,  rekao je Dragiša Simonović predsednik sportskog saveza grada Zaječara.

“ Ponosna sam što je Grad Zaječar ove godine domaćin Sportskih susreta osoba sa invaliditetom. Grad će osigurati da osobe sa invaliditetom imaju mogućnost da učestvuju u ovakvim sportskim aktivnostima“, rekla je Marija Marković, član gradskog veća.

Na 7. Međunarodnim sportskim susretima osoba sa invaliditetom takmičilo sе oko stotinak učеsnika, a ekipe iz Zaječara i Vidina takmičile su se u šahu, pikadu, mini golfu, stonom tenisu i ribolovu i igramna spretnosti.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts