уторак, 19 марта, 2024

20 godina sa vama
Na sajmu „Zdravo, domaće, prirodno“ za svakog ponešto (VIDEO)

Na sajmu „Zdravo, domaće, prirodno“ za svakog ponešto (VIDEO)

Manji broj izlagača nego prethodne godine nije uticao na kvalitet ponuđenih đakonija, suvenira, prirodne kozmetike i ostalog što se već 8 godina za redom može naći na Međunarodnom sajmu „Zdravo, domaće, prirodno“. Izlagači iz Zaječara, Knjaževca, Bora, Niša, Svrljiga, Jagodine i drugih gradova tokom 3 dana sajma predstavili su svoje proizvode, a za štandovima se mogu primetiti i mladi ljudi. Marko Živadinović za sebe kaže da je poljoprivrednik u usponu, a ideju da stvori svoj brend realizovao je sa svojom bakom i dekom koji se bave proizvodnjom zimnice. Na ovom sajmu može se naći još štandova sa domaćom zimnicom.

Osim hrane, posetiocima sajma ponuđena je i prirodna kozmetika. Od raznih sapuna do pilinga i krema izrađenih bez dodavanja hemije.

Razni proizvodi od meda neizostavan su deo sajma „Zdravo, domaće, prirodno“, a porodica Milošević iz Knjaževca izložila je od bagremovog i livadskog meda, propolisa, fišeka za čišćenje ušiju, do ukusnih medenjaka.

Ukrasni proizvodi rađeni od papira, heklane lutke, slavske flaše, ali i razna alkoholna pića mogu biti odličan poklon, a sve se to može naći na 8. Međunarodnom sajmu „Zdravo, domaće, prirodno“. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts