уторак, 19 марта, 2024

20 godina sa vama
USKORO NOVI KONCERT ZA LUISA

USKORO NOVI KONCERT ZA LUISA

Četvrti Koncert za Luisa „Moj život je moje blago“ biće održan 23. jula od 20 sati na Gradskom trgu u Negotinu. Priređuje ga Turistička organizacija opštine Negotin uz pokroviteljstvo lokalne samouprave, koja je, inače, 2006. godine Ljubišu Stojanovića Luisa proglasila za počasnog  građanina Negotina. Poznati umetnik, koji je tragično nastradao pre 8 godina, više od deceniju humanitarnim koncertima i drugim aktivnostima uz pomoć brojnih prijatelja, od 1996.godine  pomagao je Dom za decu bez roditeljskog staranja „Stanko Paunović“ u Negotinu.

U čast humanosti i slavu njegove muzike na ovogodišnjem Koncertu za Luisa nastupiće do sad rekordan broj učesnika sa više od 20 solista pevača. U programu učestvuju: Tanja Banjanin, Danica Krstić, Slobodanka Danka Stojiljković, Čedomir Marković, Novica Negovanović, Saška Janx, Bane Vasić, Stefan Petrušić, Maja Louis, Mladen Lukić, Boemi, Renato Henc, Kontrakord, Neša Saita, Magic bend, Miloš Kračunović, Ars Community i prijatelji, Katarina Milošević i Alpha režim, kao i nekadašnji članovi Louis benda – klavijaturista Perica Kaluđerović, gitarista Dragan Adamović Kajga i basista Aleksandar Trajkovski. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts