oktobar 20, 2019

Prodajno-izložbena manifestacija „Sajam suvenira i starih zanata” u Negotinu

Prodajno-izložbena manifestacija „Sajam suvenira i starih zanata” u Negotinu

U okviru manifestacije „Negotinsko leto 2019.“ u Negotnu se održava prodajno-izložbena manifestacija „Sajam suvenira i starih zanata”. Na sajmu su prisutni brojni izlagači iz svih krajeva Srbije, od zanatlija do pčelara koji posetiocima nude razne proizvode i brojne rukotvorine.

Gradski park u Negotinu prepun je štandova na kojima su razni predmeti, suveniru, grnčarija ali i kolači spravljeni po tradicionalnim receptima. Kupcima je sve to dostupno po pristupačnim cenama. Na poziv TOON zanatlije su se odazvale iz svih krajeva naše zemlje.

Ručno rađeni odevni predmeti od prirodne kože i krza prava su retkost u današnje vreme ali i dalje postoje ćurčijske radnje u kojima se prave šubare, kožuci, bunde, i njihovu ponudu posetioci su mogli naći sajmu u negotinu.

Da podsetimo opština Negotin u saradnji sa brojnim institucijama organizuje do 24. avgusta manifestaciju „Negotinsko leto“.U realizaciju brojnih sadržaja u okviru „Negotinskog leta“ uključile su se sve ustanove kulture, Narodna biblioteka „Dositej Novaković“, Istorijski arhiv Negotin, Muzej Krajine, Dom kulture „Stevan Mokranjac“, ali i Turistička organizacija opštine Negotin u čijoj se organizaciji i održava „Sajam suvenira i starih zanata”.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

About The Author

Related posts