четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Zašto treba upisati Gimnaziju u Zaječaru (VIDEO)

Zašto treba upisati Gimnaziju u Zaječaru (VIDEO)

Zahvaljujući radu sa profesorima u zaječarskoj Gimnaziji Nevena Mušatović nedavno je osvojila 2. mesto na Republičkom takmičenju iz španskog jezika. To joj je omogućilo da ne radi prijemni ispit za fakultet koji želi da upiše. Prema njenim rečima, ako bi trebalo opet da bira upisala bi Gimnaziju u Zaječaru.

Zalaganje i trud profesora ono je što učenici cene u ovoj školi. Gimnazija u Zaječaru u školskoj 2019/2020. godini upisaće 4 odeljenja u prvi razred.

Od učenika se očekuje da redovno rade kako bi postigli dobre rezultate, rekao je direktor. Prijemni ispit za učenike koji žele da upišu specijalizovano IT odeljenje održaće se 2. juna u prostorijama Gimnazije sa početkom u 10 sati, dok su za sve ostale učenike 17, 18. i 19. jun  dani kada treba da pokažu znanje iz srpskog jezika, matematike i na kombinovanom testu. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts