oktobar 15, 2019

Svečanom sednicom Skupštine opštine Negotin obeležen Dan opštine

Svečanom sednicom Skupštine opštine Negotin obeležen Dan opštine

Svečanom sednicom Skupštine opštine Negotin, na kojoj su najzaslužnijim pojedincima i institucijama dodeljene tradicionalne majske nagrade i povelje u Negotinu je u subotu, 12. maja, obeležen Dan opštine.Inače, Dan opštine Negotin, 12. maj obeležava se od 2007 godine u znak sećanja na oslobođenje grada od viševekovne turske vladavine i pripajanje Negotinske nahije Kneževini Srbiji 1833. godine.

Na svečanoj sednici Skupštine opštine Negotin uručene su i tradicionalne majske nagrade, povelje i plakete, a za počasnog građanina Negotina proglašen je Stanko Popović, predsednik kompanije „Elixir group“ iz Šapca.
Svečanoj sednici Skupštine opštine Negotin, pord odbornika i drugih zvanica prisustvovao je i prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar inostranih poslova Ivica Dačić.  

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

About The Author

Related posts