novembar 15, 2019

Negotin: Normalizovan saobraćaj u timočkom delu opštine

Negotin: Normalizovan saobraćaj u timočkom delu opštine

Nakon obilaska ugroženog timočkog dela opštine Negotin od izlivanja reke Timok, a u cilju praćenja stanja na vodotokovima na teritoriji opštine članovi stručno-operativnog tima za zaštitu od poplava Štaba za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin utvrdili da je stanje na pojedinim putnim pravcima sledeće:

1) Lokalni put L 7, od državnog puta II A reda br. 169 do sela Kovilovo, prohodan- bez vode na kolovozu;
2) Lokalni put L 10, od državnog puta II A reda br. 169 do Aleksandrovca (u blizini ž. stanice u Rajcu), prohodan, na pojedinim deonicama ima vode na kolovozu u visini od oko 5-10cm;
3) Putni pravac Crnomasnica-Braćevac,, prohodan, sporadično ima vode na kolovozu visine od oko 10-15cm, dok se kod objekta ž.stanice Tamnič voda u potpuosti povukla sa kolovoza.

Na osnovu utvrđenog činjeničnog stanja na navedenim putnim pravcima, na predlog SOT-a i saobraćajnog inspektora a uz konsultacije sa svim stručnim i nadležnim licima i službi, kao i prognoze da će se u popodnevnim satima, a i nadalje, stanje poboljšati, zbog stvaranja uslova za bezbedniju vožnju u saobraćaju, predloženo je da se navedeni putni pravci otvore za putnički saobraćaj.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

About The Author

Related posts