decembar 11, 2019

Negotin: Asfaltiranje u ulicama Radeta Nedeljković i Dositejevoj 2.

Negotin: Asfaltiranje u ulicama Radeta Nedeljković i Dositejevoj 2.

U Negotinu su nastavljeni radovi na realizaciji kapitalnog projekta detaljne rekonstrukcije čak sedam gradskih ulica. Radovi podrazumevaju zamenu vodovodne i kanalizacione mreže, postavljanje novih ivičnjaka i trotoara kao i presvlačenje kolovoza novim slojem asfalta. Radove je obišao predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković sa saradnicima.

Lokalna samouprava je na konkursu ministarstva privrede dobila sredstva od 58 miliona dinara za rekonstrukciju sedam ulica u Negotinu, dok će iz lokalnog budžeta biti izdvojeno još 93 miliona. Ekipe PZP „Štrabag“ iz Zaječara ovih dana su angažovane na postavljanju Završnog sloja asfalta u ulicama Radeta Nedeljković i Dositejevoj 2.

Nakon ovog posla, prema rečima predsednika Veličkovića, predstoji i završno asfaltiranje u ulici JNA, on je istakao da je reč o izuzetno bitnom projektu koji zahteva i određeno vreme ali i ogroman posao za šta je neophodno razumevanje i strpljenje građana.Ukupna vrednost kapitalne investicije iznosi 151 milion dinara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

About The Author

Related posts