уторак, 16 априла, 2024

20 godina sa vama
Maturanti zaječarskih srednjih škola otplesali su svoj maturantski ples

Maturanti zaječarskih srednjih škola otplesali su svoj maturantski ples

Maturanti četiri zaječarske srednje škole, njih 510, otplesali su danas na centralnom gradskom trgu, svoj maturantski ples. Zaječar se tako ponovo pridružilo evropskim gradovima širom kontinenta koji učestvuju u akciji „European Quadrille Dance Festival”, koja se u našem gradu održava od 2007. godine.Maturanti su kao i ranijih godina plesali uz kompoziciju „Slepi miš“, Johana Štrausa.

Učenike završnih razreda srednjih škola i njihove roditelje,direktore i nastavnike , u ime gradonačelnika Zaječara i u svoje lično ime pozdravila je Marina Milić, zamenica gradonačelnika i naglasila da će ova manifestacija čiji je pokrovitelj grad Zaječar biti organizovana i narednih godina. Maturantima je poželela mnogo sreće u daljem životu i radu , a sve one koji odlaze na studije van Zaječara pozvala je da se sa svojim znanjem i iskustvom vrate u Zaječar i doprinesu njegovom razvoju, jer naš grad jedino tako može da napreduje.

Organizator manifestacije je Narodno pozorište Timočke krajine – Centar za kulturu “Zoran Radmilović”.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts