петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
U Negotinu je otvoren renovirani supermarket Aleksandović

U Negotinu je otvoren renovirani supermarket Aleksandović

Kompanija Alesandović je od 1991.god. kada je počela sa radom pa do danas prešla dug razvojni put, od firme za distribuciju pića na teritoriji Negotinske krajine prerasla je u kompaniju koja danas pored diskonta pića ima i prodajne objekte sa robom široke potrošnje na teritoriji opština Negotin i Kladovo. Prvi supermarket otvoren je 2010.godine koji je nakon 9 godina renoviran i proširen u skladu sa potrebama stanovnika Negotina.

Kompanija Aleksandović iz Samarinovca renovirala je supermarket u centru Negotina na adresi JNA bb, koji je otvoren još 2010. godine. Pomenuti prodajni objekat je proširen i sada se prostire na 270m2, u širokoj paleti proizvoda ima oko 13 000 artikala. Kompanija Aleksandrović zapošljava 168 radnika, od toga dvadesetoro u pomenutom supermarketu.

Kako najavljuju iz Kompanije Aleksandović u narednom periodu biće otvoreno još njihovih trgovina, što znači da će biti uposlena i nova radna snaga.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts