oktobar 18, 2019

Saopštenje gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zaječaru i Povereništva Srpske napredne stranke u Negotinu

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zaječaru i Povereništvo Srpske napredne stranke u Negotinu najoštrije osuđuju sve učestalije napade na članove porodice predsednika Aleksandra Vučića. Širenjem laži i napadima koji iz dana u dan bivaju sve češći i suroviji, opozicioni lideri podstreknuti podrškom sa strane, ne biraju sredstva zarad ostvarenja svojih prljavih ciljeva koji se ogledaju u destabilizaciji zemlje i osvajanju vlasti na ulici. Svima njima poručujemo da podržavamo svakodnevni trud i zalaganje predsednika Aleksandra Vučića u menjanju Srbije na bolje, stabilizaciji i demokratizaciji zemlje, ekonomskom napretku, odgovornoj i poštenoj politici. I to ćemo uvek činiti zarad naše dece i budućnosti Srbije. Srpska napredna stranka se zalaze za pristojnu Srbiju!

Povereništvo SNS Negotin

Informativna služba GO SNS Zaječar

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

About The Author