уторак, 23 априла, 2024

20 godina sa vama
Počeo je Uskršnji bazar u Zaječaru koji će trajati do 20. aprila

Počeo je Uskršnji bazar u Zaječaru koji će trajati do 20. aprila

Počeo je Uskršnji bazar u Zaječaru koji će trajati do 20. aprila i na kome će posetioci imati priliku da probaju i kupe razne prehrambene proizvode, pića i upotrebne predmete. Oko 70 izlagača iz cele Srbije prezentovalo je svoje proizvode, dok je veliki broj posetilaca razgledao.

Upotrebni predmeti kao što su daske za seckanje, čaše, šolje, krpe, kecelje, ali i razne đakonije koje su sa ljubavlju spremale domaćice širom Srbije mogu se naći na 4. Uskršnjem bazaru u Zaječaru.

Osim za izlagače, koji na ovom bazaru prezentuju svoje proizvode, i posetioci mogu osetiti benefite održavanja ovakvih manifestacija. Oni se pre svega, kroz razne predmete i hranu, upoznaju sa specifičnostima drugih krajeva naše zemlje.

Uskršnji bazar je organizovala Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga, u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Zaječara i lokalnom samoupravom.


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts