петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
3.maja prva repriza predstave „Mačak u čizmama“

3.maja prva repriza predstave „Mačak u čizmama“

U zaječarskom teatru , u petak 3.maja biće odigrana prva repriza predstave „Mačak u čizmama“, po tekstu i u režiji Spasoja Ž. Milovanovića. Predstava je odlično prihvaćena od publike na otvaranju 10. Međunarodnog pozorišnog festivala za decu “ZajeČAR”, kada se za nju tražila karta više.
Uloge su poverene: Predragu Grbiću, Vujadinu Miloševiću, Sanji Nedeljković, Ireni Stanković, Branislavu Mijatoviću, Gabrijelu Bećareviću, Milošu Tanaskoviću i Viktoriji Arsić. Kostim: Snežana Kovačević.
Scenografija: Mirko Stokić i Spasoje Ž. Milovanović. Muzika: Bata Zdravković. Video radovi: Slobodan Ilić. Scenski pokret i koreografija: Danica Ničić.
Ne propustite predstavu koja obiluje scenskim efektima kakve do sada u zaječarskom pozorištu niste videli. Kombinacijom već dobro oprobanih scenografskih, svetlosnih i audio efekata i inovativnih video rešenja nastaje istinska pozorišna magija. Početak predstave je u 18:00 sati, a cena ulaznice je 150 dinara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts