четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Održana 85. sednica gradskog veća u Zaječaru

Održana 85. sednica gradskog veća u Zaječaru

Zaječarski većnici usvojili su odluke o Gradskom veću grada Zaječara, javnim raspravama i mesnim zajednicama. Odlukom o mesnim zajednicama uvodi se institut poverenika grada u slučaju raspuštanja saveta mesnih zajednica čiji je osnovni  zadatak da obavlja tekuće i neodložne poslove mesne zajednice do formiranja novog saveta.

Na 85. Gradskom veću usvojeni su izveštaj o radu i finansijski izveštaj za 2018. i plan rada za 2019. godinu Narodnog muzeja „Zaječar“ i Ustanove za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

Većnici su odlučivali i o utvrđivanju broja stručnih i drugih radnika – izvršilaca u Centru za socijalni rad Zaječar čiji se rad finansira iz budžeta grada.

Razrešeni i imenovani su članovi školskih odbora Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ i Osnovne škole Hajduk Veljko.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts