петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Erazmus program za mlade preduzetnike predstavljen u Zaječaru (VIDEO)

Erazmus program za mlade preduzetnike predstavljen u Zaječaru (VIDEO)

Erazmus program za mlade preduzetnike omogućava budućim preduzetnicima ili onima koji su osnovali sopstvenu firmu u protekle tri godine, da steknu korisne veštine i iskustvo u poslovanju u nekoj drugoj zemlji. U programu je moguće učestvovati kao mladi preduzetnik, ukoliko osoba ima kompaniju mlađu od 3 godine ili se radi o nezaposlenom licu, ili kao preduzetnik domaćin, ukoliko preduzetnik ima kompaniju duže od 3 godine. Pojedinosti ovog programa bile su predstavljene Zaječarcima u Regionalnoj privrednoj komori Zaječarskog i Borskog okruga.

Info dan pod nazivom „Programi Evropske unije za mala i srednja preduzeća“ organizovali su Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog okruga u saradnji sa Timočkim omladinskim centrom. A na samom okupljanju zaječarski preduzetnici imali su priliku da, između ostalog, dobiju informacije o finansijskim instrumentima za podršku i mogućnosti njihove primene u Srbiji.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts