петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Zaječarci ugostili izviđače iz Niša (VIDEO)

Zaječarci ugostili izviđače iz Niša (VIDEO)

Izvođenjem himne i podizanjem srpske zastave počinje jedan dan Zimske kolonije poletaraca u Zaječaru. Tokom školskog raspusta zaječarske izviđače posetili su drugari iz Odreda izviđača „Vožd Karađorđe“ iz Niša, a kako bi im vreme bilo kvalitetnije utrošeno organizovane su razne akcije, druženja, maskenbal, ali su imali i priliku da nauče čitanje nevidljivog pisma. Jedna od zanimljivih akcija u kojoj su deca uživala jeste Potraga za blagom u kojoj rešavali 11 zadataka kako bi na kraju našli Crvenkapu.

Zimska kolonija poletaraca okupila je 40ak izviđača najmlađih kategorija. Lepo vreme je bilo odlično da se dosta aktivnosti sprovede u prirodi.

Najstarije kategorije zaječarskih izviđača krajem meseca posetiće 7. susret brđana bivše Jugoslavije u Sutomoru, a nakon školskog raspusta Odred izviđača Đorđe Simeonović počeće sa upisom novih članova.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts