четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
ZAJEČAR: U Privrednoj komori počeo sa radom Informacioni centar

ZAJEČAR: U Privrednoj komori počeo sa radom Informacioni centar

Imajući u vidu sve tehnološke, ekonomske i društvene koristi od standarda za mikro, mala i srednja preduzeća, koja danas čine oko 99% pravnih lica u Srbiji u prostorijama Privredne komore u Zaječaru o standardima i standardizaciji besplatno se mogu informisati sva zainteresovana lica.

„Privredna komora Srbije u saradnji sa Institutom za standardizaciju Srbije i nemačkom organizacijom GIZ forimirala je 6 info-centara pri Regionalnim privrednim komorama u Srbiji i to u Subotici, Novom Sadu, Valjevu, Kragujevcu, Nišu i ovde u Zaječaru. U okviru novih info-centara dostupna je nova, besplatna usluga svim članicama Privredne komore Srbije i široj javnosti, a to je usluga pristupa i čitanja srpskih standarda“, rekao je Zoran Aleksić, stručni saradnjik za projekte. On je dodao: „Svi zainteresovani koji imaju potreba za ovim pristupom mogu sada u našem info-centru i da, uz našu podršku da pristupe tim standardima i da se detaljnije upoznaju sa svim aktuelnostima u toj oblasti kako bi, ukoliko imaju potrebe za tim, da taj standard i kupe.“

Kako bi zainteresovani mogli da pristupe ovoj bazi koja ima više od 30.000 srpskih standarda mogu doći u prostorije Privredne komore ili  prethodno pozvati i zakazati svoj termin.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts