decembar 07, 2019

Zaječar će dobiti zatvoreni bazen! Uskoro rekonstrukcija OŠ Hajduk Veljko (VIDEO)

Zaječar će dobiti zatvoreni bazen! Uskoro rekonstrukcija OŠ Hajduk Veljko (VIDEO)

Osnovna škola Hajduk Veljko u Zaječaru zajedno sa sportskom halom, zatvorenim bazenom, terenima za košarku, odbojku, rukomet i dečijim igralištem činiće jedan kompleks, rekao je na prezentaciji projekta rekonstrukcije ove škole Aleksandar Stojanović, direktor i glavni projektant u kompaniji Kappa projekt. Kako je napomenuo hala će, zbog protivpožarne zaštite, biti fizički odvojena od škole, a u planu je da se uradi ventilirajuća fasada na oba objekta. Školski zatvoreni bazen isprojektovan je kao multifunkcionalan, pa će moći da se koristi za razne manifestacije, ali i potrebe građana.

Prema projektu, instalacije unutar škole biće urađene po najsavremenijim standardima energetske efikasnosti, biće postavljen video-nadzor i automatska detekcija požara.

Ukupna vrednost rekonstrukcije Osnovne škole Hajduk Veljko iznosi 205 miliona dinara bez PDV-a, dok će projekat bazena iznositi oko 240 miliona bez PDV-a. Izgradnja celog kompleksa iznosiće 534 miliona dinara.

Tender za izvođača radova biće raspisan tokom sledeće nedelje i trajaće oko mesec dana. Projekat finansira Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

About The Author

Related posts