уторак, 23 априла, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru održan 3. protest #1od5miliona

U Zaječaru održan 3. protest #1od5miliona

Zaječarskim ulicama su i ovog petka, treći put za redom, šetali građani nezadovoljni trenutnom političkom situacijom u Srbiji, ali i u gradu.

Organizatori protesta svojim prvobitnim zahtevima dodali su još jedan u kome se traži da se Zorani Mihajlović oduzme zvanje počasne građanke. Iako veliki broj lokalnih, regionalnih, ali i nacionalnih medija svakog petka izveštava sa Trga Nikole Pašića u Zaječaru ovo se još uvek nalazi u zahtevima građanskog protesta. Za opoziciju od koje se traži da napusti sednicu Skupštine grada sve do ispunjenja prvog i osnovnog zahteva organizatori imaju jednu poruku.

Nezadovoljstvo trenutnom političkom situacijom u zemlji bila je glavna tema i povod organizovanja građanskog protesta.

Novinar i kolumnista Nenad Kulačin, koji je odrastao Boru, održao je govor pred okupljenim Zaječarcima.

Nakon govora na Trgu Nikole Pašića okupljeni građani krenuli su prema naselju Vlačić gde se ovaj protest završio. Kako organizatori kažu svakog petka , šetaće se drugom rutom kako bi se svi delovi grada probudili.

 

 

 

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts