четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
U zaječarskom teatru sinoć je održan humanitarni koncert za malog Nemanju Jovanovića i njegovu porodicu

U zaječarskom teatru sinoć je održan humanitarni koncert za malog Nemanju Jovanovića i njegovu porodicu

U zaječarskom teatru sinoć je održan humanitarni koncert za malog Nemanju Jovanovića i njegovu porodicu. Prikupljeno je 35880,00 dinara.Ljudi dobre volje, koji su bili u mogućnosti ,donirali su i više para od cene karte .
Zaječarci okupljeni da bi pomogli malom Nemanji i njegovoj porodici u borbi protiv teške bolesti i za poboljšanje kvaliteta života , uživali su u programu koji su organizovali Narodno pozorište Timočke krajine-Centar za kulturu „Zoran Radmilović i Škola argentinskog tanga ,,Alegria“ iz Zaječara. Osim plesača argentinskog tanga iz „Alegrie“, Saše Stamenkovića i Tatjane Paunović, nastupili su gradsko pevačko društvo „Stevan Mokranjac“, pod rukovodstvom Maje Milenković, Gradski folklorni ansambl „ZORA“ čiji je rukovodilac Nenad Petković i nastavnici muzičkih škola iz Zaječara i Negotina : Dušan Đorđević, harmonika, Predrag Ristić, klavir i Vladimir Vasiljević, klarinet. Učesnici programa i posetioci pokazali su da nije teško biti human i da naše malo nekom znači mnogo!


Foto – Timočka

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts