четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
ZAJEČAR: Uskoro sa radom počinje zatvoreni bazen

ZAJEČAR: Uskoro sa radom počinje zatvoreni bazen

Zahvaljujući multifunkcionalnoj mašini koju je Javno komunalno preduzeće Timok održavanje nabavilo tokom 2018. godine  pomaže se Štrabagu pri čišćenju ulica od snega u Zaječaru.

„Što se tiče održavanja puteva u gradu, tim poslovima se bavi Štrabag dok mi u sklopu svojih mogućnosti pomažemo u čišćenju grada. Tako da naša delatnost nije prevashodno čišćenje snežnih nanosa sa javnih površila, ali se trudimo da pomognemo koliko je to moguće“, rekao je Vice Lalić, v.d. diretkora JKP „Timok-održavanje“ Zaječar.

Sa radom opet počinje ski staza na Kraljevici koja će funkcionisati sve dok za to postoje odgovarajući vremenski uslovi. „Što se tiče skijališta već od sutra od 14h sa radom počinje gradsko skijalište. Vremenski uslovi su povoljni za sam rad skijališta i radićemo sve dok nam to vremenski uslovi budu dozvoljavali. A kada govorimo o radu zimskog, zatvorenog bazena krećemo sa punjenjem školjke bazena tokom ranih jutarnjih časova, a početak rada zavisi od brzine zagrevanja vode na bazenu. Čim se uslovi steknu, odnosno kada temperatura bude adekvatna kako bi kupanje bilo bezbedno mi ćemo početi sa radom. Očekujemo da će to biti u narednih 15 dana“, dodao je Lalić. Cena karte za zatvoreni gradski bazen još uvek nije utvrđena, ali kako Lalić kaže najverovatnije će biti na nivou prethodnih godina.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts