петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
ZAJEČAR: Održana 79. sednica Gradskog veća

ZAJEČAR: Održana 79. sednica Gradskog veća

Zaječarski većnici na 79. sednici Gradskog veća koja je prethodila sednici Skupštine grada zakazanoj za 4. februar usvojili su Nacrt odluke o izmenama i dopunama Odluke o Gradskoj upravi, prestanak i imenovanje Velibora Todorova za direktora Istorijskog arhiva „Timočka Krajina“ i nacrte plana i finansijskog plana Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu Zoran Radmilović za 2019. godinu.  

Na ovoj sednici diplomirani pravnik Svetlana Lukić imenovana je za pravobranioca grada Zaječara u narednih 5 godina. Većnici su dali saglasnost za donošenje Rešenja i zaključenja Ugovora o davanju građevinskog zemljišta u zakup Društvu sa ograničenom odgovornošću Infrastructure Development and Construction Beograd zarad izvođenja radova na Turskom toku.

Bilo je reči o kontroli kvaliteta vazduha na teritoriji Zaječara, ali i Predlogu Rešenja o usvajanju Godišnjeg Operativnog plana Mobilnog tima za socijalno uključivanje Roma za 2019. godinu. Većnici su dali saglasnost Predlogu Javnog poziva za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji Zaječara u 2019. godini. Javni poziv za učešće na ovaj konkurs biće objavljen na zvaničnom sajtu grada Zaječara, a rok za prijavu projekata je 20 dana od objavjivanja konkursa

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts