субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: JKP Vodovod planira da ambiciozno ide u 2019. godinu

Zaječar: JKP Vodovod planira da ambiciozno ide u 2019. godinu

Javno komunalno preduzeće Vodovod Zaječar u 2018. godini plasiralo je nešto više od 2 i po miliona kubika prerađene vode za piće, a i rekonstruisan je deo vodovodnih instalacija u ulici Save Kovačevića. Takođe je rekonstruisan  glavni dovod u naselju Kraljevica, urađeno je 2,5 km novog cevovoda ka selima Veliki i Mali Jasenovac, nabavljeno je 8 novih pumpi za sve nivoe prepumpavanja vode u gradu čime se očekuje da će se smanjiti troškovi distribucije. U prethodnoj godini Vodovod je postao bogatiji za dva vozila koja omogućavaju ovom preduzeću brzu i efikasniju intervenciju na terenu.

Kako Marko Paunović, direktor JKP Vodovod, kaže u 2019. godini  očekuje se da rezultati budu bolji od prethodnih godina, ali da se nastavi putem  kojim se ide u poslednjih 5 godina.

Pored svih ovih aktivnosti, osnovni zadatak zaječarskog Vodovoda, na kome će se najviše raditi u ovoj godini, jeste kontinuirano snabdevanje najkvalitetnijom vodom za piće.  

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts