четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Zaječar će biti grad festivala (VIDEO)

Zaječar će biti grad festivala (VIDEO)

Veliki broj odlično organizovanih kulturnih događaja u prethodnom periodu predstavlja podstrek Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu Zoran Radmilović da i dalje radi na unapređenju kvaliteta svog rada. Ove godine akcenat će biti na festivalima u Zaječaru, ali i selima u okolini.

Prema rečima direktora Vladimira Đuričića ove godine u Zaječaru će se održati Filozofska škola, što će biti ozvaničeno početkom februara potpisivanjem protokola o saradnji. Izvesno je i održavanje kampa klasične muzike, ali i organizacija Antika festa.

Radiće se na boljoj organizaciji i promociji Festivala mladih pesnika za koji se direktor Đuričić nada da će doživeti veliki uspeh. Glumci zaječarskog pozorišta trenutno pripremaju predstavu Bliskost čiji je tekst rađen po Holivudskom hitu, a premijera se očekuje početkom marta.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts