четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Uskoro 19. zimski karate martial arts kamp „Timočka Krajina 2019“

Uskoro 19. zimski karate martial arts kamp „Timočka Krajina 2019“

U organizaciji Gradskog karate kluba Zaječar u Gamzigradskoj banji od 7 do 10. februara 2019.godine održaće se 19.ZIMSKI KARATE I MARTIAL ARTS KAMP „TIMOČKA KRAJINA 2019“.
Pored takmičara Gradskog karate kluba „Zaječar“ učešće su prijavili takmičari iz Bora, Majdanpeka, Minićeva, Požarevca, Žagubice, Beograda, Novog Sada i članovi karate sekcija Gradskog karate kluba „Zaječar“ iz Podgorca, Osnića, Lubnice i Zvezdana. Stručnim radom kampa rukovodiće trener – Sensei Miroslav Mića Radojković, nosilac crnog pojasa 8.dan, licencirani karate trener i internacionalni karate sudija „A“ kategorije iz Zaječara. 
Učesnici kampa imaće pored karate treninga i treninge Aikidoa, Kung fua i Nindža trening. Gosti na kampu biće: treneri Aikido kluba „Timok“ iz Zaječara Nenad Danković i Nebojša Dimitrijević, trener Kung fu kluba „Mladost“ iz Zaječara Slobodan Filipović, trener Centra sport za sve „Zmaj“ iz Bora Jelena Žikić Motulović i trener Karate kluba „Zatoiči“ iz Zaječara Bojan Branković koji će održati predavanje u dva dela sa temama: bezbednost dece i omladine i ishrana sportista u procesu treninga.
Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts