четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Tekijanka darivala majke u zaječarskom porodilištu

Tekijanka darivala majke u zaječarskom porodilištu

Od početka godine u Zaječaru je rođeno 3 bebe, a majka prvorođenog Lazara je Tanja Janković koja je od kompanije Tekijanka dobila 30.000 dinara i paket sa stvarima neophodnim da se prvi dani sa bebom u kući lakše prebrode. Tanji je ovo četvrto dete te iako ima iskustva i dosta toga pripremljenog ona kaže da joj ovakav Tekijankin gest veoma znači.

„Ovo će mi mnogo služiti kada beba bude izašla sa neonatologije, imaću sve pri ruci. Mnogim majkama to služi da se obezbedi beba kako bi bila pod čistim uslovima“, rekla je Tanja Janković, majka provorođene bebe u ovoj godini.

Svim majkama koje su se u zaječarskom porodilištu porodile u 2019. godini Tekijanka je poklonila pakete sa neophodnim stvarima za bebe.

„Tekijanka svake godine sprovodi akciju „Prva beba“ koja se priređuje u svim gradovima u kojima poslujemo kako bismo obradovali prve korake, odnosno dane života ovih beba. Porodična kompanija Tekijanka koja zapošljava preko 500 radnika neguje natalitet, a naš moto je „najpovoljnija porodična kupovina“ i sve što radimo stavlja akcenat na porodicu i prirodni priraštaj. U paketima se nalazi sve ono što je potrebno bebama. Od pelena, peškira, cucli, zatim dečije kozmetike i ostalog“, rekla je Andrijana Stojković, menadžer Tekijanke.

Tekijanka je do sada u okviru akcije „Prva beba“ obišla većinu gradova u kojima ima svoje prodajne objekte, a sada se čekaju prve bebe u Knjaževcu i Majdanpeku kako bi na ovaj način ova kompanija obradovala majke i u tim gradovima.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts