субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Održana 13. sednica skupštine opštine Negotin

Održana 13. sednica skupštine opštine Negotin

U Negotinu je u ponedeljak, 14. januara održana 13. redovna sednica Skupštine opštine. Na prvom ovogodišnjem zasedanju negotinskog lokalnog parlamenta, uz dopunu na samoj sednici, našle su se 9 tačaka dnevnog reda, a među najavažnijim koje su odbornici usvojili bile su Odluka o visini naknade za korišćenje javne površine, kao i nekoliko rešenja o daljem načinu rada i finansiranja Javnog preduzeća „Bogovina“ u 2019. godini. 

Odbornici su takođe na 13. sednici Skupštine opštine Negotin za novog vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća za komunalne delatnosti „Badnjevo“ imenovali Dalibora Ranđelovića, diplomiranog agronoma i dosadašnjeg člana opštinskog veća zaduženog za komunalnu oblast, nakon što su prethodno konstantovali prestanak mandata dosadašnjem direktoru Draganu Mijuciću koji je podneo ostavku na ovu funkciju iz ličnih razloga.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts