четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
JKSP Zaječar apeluje na građane da ne bacaju vruć pepeo u kontejnere

JKSP Zaječar apeluje na građane da ne bacaju vruć pepeo u kontejnere

Jedan od većih problema radne jedinice koja se bavi izvoženjem i deponovanjem smeća u okviru Javno komunalno stambenog preduzeća Zaječar jeste zastarelost voznog parka. Na terenu je svakodnevno 7 kamiona auto-smećara, četiri auto-podizača, 2 kamiona kipera, dok se raspolaže i jednim malim kamionom koji služi za ručni utovar po gradu.

U skladu sa gradskom odlukom o komunalnom uređenju 3 puta mesečno se izvozi smeće iz domaćinstava, u naseljima se to radi 2 puta nedeljno, dok je u užem centru skoro svakodnevno rekao je Ristić. On ističe da je broj kontejnera u gradu na zadovoljavajućem nivou, iako je neophodno da se izvrši remont mnogih.

Iz Javno komunalno stambenog preduzeća apeluju na građane da pepeo bacaju u sudove predviđene za to i da izbegavaju bacanje vrućeg pepela u kontejnere kako ne bi došlo do požara. Tokom padavina molba ovog preduzeća je da građani očiste prilaz do kanti za smeće kako bi radnici mogli brzo i efikasno da obavljaju svoj posao.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts