уторак, 23 априла, 2024

20 godina sa vama
Grejna sezona u Zaječaru teče bez većih problema

Grejna sezona u Zaječaru teče bez većih problema

Grejna sezona na teritoriji Zaječara odvija se bez većih problema i za sada su obezbeđene dovoljne količine mazuta, što garantuje da će isporuka toplotne energije do krajnjih korisnika biti kontinuirana.

“Kao i prethodnih godina grejna sezona odvija se kontinuirano i bez nekih većih problema malobrojne probleme koji se javljaju rešavamo brzo i uglavnom preko noći. Zaključno sa 31. decembrom ukupno je potrošeno 1312 tona mazuta. Napomenuo bih ovom prilikom da je ukupno dugovanje korisnika naših usluga prema nama 276 miliona dinara, te bih iskoristio ovu priliku da ih pozovem da izmire svoje obaveze ili iskoriste neku od usluga reprograma koje im nudimo”, rekao je Ivan Žikić, direktor JKSP Zaječar.

Ukoliko bude ledenih dana Javno komunalno stambeno preduzeće Zaječar je spremno da dvadesetčetvoročasovno greje svoje korisnike. Žikić je napomenuo da, iako se mazut sukcesivno nabavlja, za sada ima dovoljnih zaliha mazuta.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts