петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Tekijanka ulepšava novogodišnje praznike mališanima

Tekijanka ulepšava novogodišnje praznike mališanima

Željko Čurović je jedan od 68oro učenika Škole za osnovno i srednje obrazovanje Jelena Majstorović koji su dobili novogodišnje paketiće od kompanije Tekijanka.  Svim učenicima ove škole paketići predstavljaju radost, te su strpljivo čekali Deda Mraza sa kojim su se i slikali.

„Svake godine naši učenici dobiju paketiće. Ove godine Tekijanka se odazvala našem pozivu i donela paketiće za svu decu koja pohađaju Školu za osnovno i srednje obrazovanje Jelena Majstorović. Njima ovo veoma znači, jer je nekima ovo jedini paketić koji će dobiti ove godine“, rekla je Emila Badivuk, direktor ŠOSO „Jelena Majstorović“.

Porodična kompanija Tekijanka svojim aktivnostima nastoji da ulepša novogodišnje praznike svim mališanima. „Mi smo započeli Tekijanka karavan i drago nam je što smo prvi put u ovoj školi. Prošle godine smo imali lepu saradnju sa Crvenim krstom i mnogo nam je drago što ćemo sada ove mališane usrećiti i dočarati im prazničnu čaroliju, onoliko koliko Tekijanka to može“, rekla je Danijela Caranović PR menadžer kompanije Tekijanka.

Nakon Zaječara, Tekijanka karavan putuje u Negotin gde će 27. decembra u Domu kluture „Stevan Stojanović Mokranjac“ biti priređena predstava za najmlađe od 13 sati, dok će sam karavan od 11 časova biti na platou Tekijanka supermarketa u centru. Istog dana Tekijanka se druži sa mališanima u Kladovu gde karavan počinje u 18 sati i 15 minuta kod T marketa, dok se predstava održava od 19 časova u Domu kulture. Završno odredište ovogodišnjeg Tekijanka karavana biće Majdanpek.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts