петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Redakcija zabavnog programa TV Istoka priprema bogat novogodišnji program!

Redakcija zabavnog programa TV Istoka priprema bogat novogodišnji program!

Redakcija zabavnog programa TV Istok započela je snimanje novogodišnjeg programa.Obilje dobre muzike uz prepoznatljiva estradna imena upotpuniće prazničnu atmosveru u najluđoj noći gledaocima koji odluče da 2019. godinu dočekaju uz kanal naše televizije.

Novogodišnja dekoracija, svečane toalete, ekstravagantne frizure i besprekorna šminka upotpunjena blistavim osmesima na licima učesnika novogodišnjeg programa TV Istok, deo su slike koju će gledaoci imati prilike da vide 31.decembra na kanalu naše televizije. Noviteti poznatih izvođača kao i poneka pesma koja nosi epitet „za sva vremena“ takođe su deo pomenutog šou programa u najluđoj noći. I ove godine zabavna redakcija TV Istok i Ist produkcija okupili su najzvučnija imana Vlaške muzike, koje smo pitali kako im je protekla 2018. godina i šta su pripremili za svoje verne fanove.

Ovo je samo deo onoga što vas očekuje u novogodišnjoj noći, ako nam poklonite poverenje i dočekate 2019. godinu uz naš novogodišnji program. Desetočasovni muzički program na kanalu Tv Istok obećava dobru zabavu i odličan početak godine.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts