петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Održana 76. sednica gradskog veća u Zaječaru

Održana 76. sednica gradskog veća u Zaječaru

Većnici grada Zaječara na 76. sednici gradskog veća usvojili su nacrte Pravilnika o utvrđivanju javnog interesa i Pravilnika o pružanju usluga u Ustanovi za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju u Zaječaru. Polemisali su o naknadi za zaštitu i unapređenje životne sredine i Programu za sprovođenje mera za podsticanje rađanja dece na teritoriji grada Zaječara, što će se naći na dnevnom redu naredne sednice Skupštine grada Zaječara.

Pred većnicima našao se Predlog Rešenja od davanju subvencija Javnom komunalnom preduzeću Timok održavanje Zaječar za 2019. godinu i Javnom preduzeću za planiranje, projektovanje, izgradnju i nadzor “Urbanizam i izgradnja”

Bilo je reči o finansiranju godišnjih programa sportskih organizacija i o raspodeli sredstava u oblasti sporta kao podrška loklanim sportskim organizacijama, udruženjima i savezima za 2019.

Većnici su usvojili i Rešenje o obrazovanju i imenovanju Komisije za podsticanje rađanja dece na teritoji grada Zaječara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts