уторак, 23 априла, 2024

20 godina sa vama
Održana  72. sednica Gradskog veća Zaječar

Održana 72. sednica Gradskog veća Zaječar

Pred većnicima grada Zaječara na 72. sednici Gradskog veća našao se Nacrt Odluke o pristupanju izradi Plana generalne regulacije Gamzigradske banje, ali i Nacrt Odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije privredne zone Zapad u Zaječaru koji obuhvata 95 hektara.

Na sednici je bilo reči o Nacrtu Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Timok-održavanje“ Zaječar za 2019. godinu i o davanju saglasnosti na Poseban program korišćenja subvencija iz budžeta grada istom preduzeću u iznosu od 5 miliona za rad zatvorenog gradskog bazena u zimskim mesecima.

Većnici su odlučivali o Nacrtu Programa poslovanja Javnog preduzeća za planiranje, projektovanje, izgradnju i nadzor „Urbanizam i izgradnja“ Zaječar za 2019. godinu, kao i o korišćenju subvencija istog preduzeća iz sredstava budžeta.

Pred većnike prezentovan je Nacrt Početnog likvidacionog izveštaja Sportsko poslovnog centra Timok DOO Zaječar u likvidaciji i Finansijski izveštaj Javnog preduzeća Direkcija za izgradnju Zaječar u likvidaciji za period od 1. januara do 31. decembra 2017. godine. Takođe je bilo reči o utvrđivanju ekomske cene programa vaspitanja i obrazovanja u Predškolskoj ustanovi „Đulići“ i visini učešća roditelja u ceni usluga. Od 17. tački dnevnog reda pred odbornicima će se naći 12 u ponedeljak 17. decembra, kada je zakazana 21. sednica Skupštine grada Zaječara.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts