петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Od 15. decembra počinje sa radom klizalište u Zaječaru

Od 15. decembra počinje sa radom klizalište u Zaječaru

Nakon nekoliko godina klizalište u Zaječaru opet počinje sa radom. U pitanju je savremenije klizalište koje je gradska uprava iznajmila, a obzirom da vremenski uslovi nisu bitan faktor koji će uticati na sam rad Zaječarci će uživati u klizanju i kada je napolju temperatura iznad nule. Cena je u odnosu na raniji period ostala nepromenjena, a u nju je uračunato iznajmljivanje klizaljki.

“U odnosu na ranije godine, cena je ostala nepromenjena i iznosiće 150 dinara. Gradska uprava, koja je našem preduzeću dala na korišćenje ovo klizalište, nabavila je savremeno klizalište i vremenski uslovi neće biti važan faktor za rad ovog klizališta, te će moći klizalište da se koristi i na temperature iznad nule”, rekao je Vice Lalić, v.d. direktora JKP “Timok-održavanje”.

Uz klizalište je nabavljena veća količina novih klizaljki, a trenutno se radi na ukrašavanju novogodišnjim svetiljkama prostora oko klizališta.

Radno vreme zaječarskog klizališta biće od 10 do 22 časa, kada će svi ljubitelji ovog zimskog sporta moći da se rekreiraju.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts