петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Novogodišnji bazar u Zaječaru okupio izlagače iz cele Srbije

Novogodišnji bazar u Zaječaru okupio izlagače iz cele Srbije

Novogodišnji bazar u Zaječaru odlična je prilika da po veoma pristupačnim cenama za predstojeće praznike kupite originalne poklone sebi dragim osobama. Na štandovima postavljenim u centru grada u ponudi su od lekovitog bilja, alkoholnih pića i hrane do priorodne kozmetike i raznih rukotvorina.

“Na jednom mestu ponovo je okupljena umetnost, tradicionalni proitvodi, gastronomija… Počev od proizvodnje lekovitog bilja, prodaje mlečnih proizvoda, meda, vina, raznih rakija, rukotvorina, sve na jednom mestu. Ovde imamo izlagače ne samo iz našeg kraja, nego dolaze iz Temerina, Iđoša, Leskovca, Niša, Bele Palanke, Pirota”, rekao je Dejan Tošić, predsednik Regionalne privredne komore Zaječarskog i Borskog upravnog okruga.

Ove godine okupljeno je oko 60 izlagača. Jedan od ciljeva ove manifestacije jeste da se Zaječarci bolje upoznaju sa proizvodima iz drugih krajeva Srbije.

“Cilj sa kojim smo počeli da organizujemo ovaj bazar pre nekoliko godina jeste da našim sugrađanima omogućimo da pred praznike, odnosno Novu godinu i Uskrs, mogu sebi nešto lepo da kupe”, dodao je Tošić.

Organizatori Novogodišnjeg bazara u Zaječaru jesu Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga i grad Zaječar.  

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts