четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
ZAJEČAR: Nagrade za novogodišnji turnir u malom fudbalu drastično povećane

ZAJEČAR: Nagrade za novogodišnji turnir u malom fudbalu drastično povećane

Tradicionalni novogodišnji turnir u malom fudbalu svake godine okuplja velik broj kako učesnika, tako i publike. Ove godine turnir će početi 8. i trajaće do 23. decembra, ulaz je besplatan dok će se za polufinalne mečeve naplaćivati 50, a za finale cena ulaznice biće 100 dinara.

Prošle godine je na turniru sve proteklo u najboljem redu, a nadamo se da će ove godine organizacija biti stepenik više . Što se tiče masovnosti, ove godine imamo 6 kategorija na turniru. Nagrade ove godine biće daleko veće, što će sigurno podići, pored masovnosti, i kvalitet turnira”, rekao je Milan Stanković, pomoćnik gradonačenika.

Ove godine igraće kategorije mlađi petlići, petlići, pioniri igraće se vikendom, a kategorije kadeta veterana i seniora radnim danima u popodnevnim časovima. Prijave ekipa su do 7. decembra do 12 sati, a izvlačenje parova je istog dana u 18h”, rekao je Igor Božinović, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zaječara.

Iz JKP “Timok-održavanje” uoči turnira najavljuju novitete u sklopu same Hale sportova. “Za razliku od ranijeg perioda kada smo imali problema sa grejanjem, ovaj novogodišnji turnir neće imati tih teškoća. Već sada imamo dovoljnu količinu gasa, a do početka biće obezbeđena i dodatna količina. Novitet je da ćemo tokom trajanja turnira otvoriti bife u sklopu hale. Biće organizovana licitacija za zainteresovane”, rekao je Vice Lalić, v.d. direktora JKP “Timok-održavanje”.

Kotizacije za turnir su slične kao i prethodnih godina, ali je nagradni fond drastično povećan pa će ekipa seniora koja osvoji prvo mesto dobiti 350.000 dinara, drugo mesto 200.000, a treće 100.000. U kategoriji kadeta prvo mesto dobija 30.000, drugo 20.000 a treće 10.000, dok će veterani za prvo mesto dobiti novčanu nagradu od 25.000, drugo mesto 18.000 i treće 7.000 dinara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts