уторак, 19 марта, 2024

20 godina sa vama
VREME JE ZA SIGURNU ŠTEDNJU – AKCIJSKA PONUDA AIK BANKE  FLEKSIBILNA OROČENA ŠTEDNJA U EVRIMA

VREME JE ZA SIGURNU ŠTEDNJU – AKCIJSKA PONUDA AIK BANKE FLEKSIBILNA OROČENA ŠTEDNJA U EVRIMA

AIK Banka je omogućila štedišama da oroče svoj novac na period od 12, 25 ili 36 meseci, uz veoma atraktivne nominalne kamatne stope, i to akcijskom ponudom FLEKSIBILNE OROČENE ŠTEDNJE u evrima koja će trajati do 31.12.2018. U okviru proizvoda fleksibilna oročena štednja u evrima, klijenti će moći da raspolažu svojim novcem, u slučaju da im isti zatreba pre dospeća, a sve to uz odgovarajuću kamatu za period tokom kojeg su štedeli.

AIK Banku, domaću i jaku, klijenti već dugi niz godina prepoznaju kao uspešnu i stabilnu finansijsku instituciju u koju imaju puno poverenje. Građani i privrednici u njoj imaju pouzdanog partnera koji prati njihove potrebe, istovremeno se prilagođavajući njihovim mogućnostima i zahtevima. U prilog ovome govori i činjenica da je AIK Banka među vodećim bankama u zemlji gledajući stanje ukupne štednje.

Za detaljnije informacije možete se obratiti najbližoj ekspozituri AIK Banke ili Kontakt centru putem telefona na 0800 10 10 15.

AIK Banka – domaća i jaka

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts