уторак, 19 марта, 2024

20 godina sa vama
„Srcem i pesmom za Nemanju“ prikupljeno 300.000 dinara

„Srcem i pesmom za Nemanju“ prikupljeno 300.000 dinara

Na humanitarnom koncertu za Nemanju Jovanovića u Zaječaru srcem su pevali Milica Ilić, Goca Tržan, Nataša Bekvalac, Željko Vasić, Tropiko i Ok bend. Pre samog nastupa za njih i porodicu Jovanović priređen je prijem kod gradonačelnika Boška Ničića.

Nemanja čeka poziv da se u Hamburgu operiše o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, a novac prikupljen na koncertu usmeriće se na rešavanje stambenog pitanja porodice Jovanović kojoj je prošle godine izgorela kuća u selu Vratarnica.

Nemanja se zbog svog zdravstvenog stanja brzo umori, ali kako kaže njegova majka ne žali se. On se na koncertu družio sa ostalom decom dok su Željko Vasić, Goca Tržan, Milica Ilić, Tropiko i Ok bend pevali svoje najveće hitove. Prodajom karata i drugim donacijama prikupljeno je 300 000 dinara kako bi Nemanja imao normalno i srećno detinjstvo.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts