четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Negotin: 9. sednica Skupštine opštine zakazana za petak 9. novembar

Negotin: 9. sednica Skupštine opštine zakazana za petak 9. novembar

Negotinski odbornici na 9. sednici Skupštine opštine, zakazanoj za petak 9. novembar, odlučivaće o izvršenju budžeta za period od januara do septembra,o izvšetaju rada preškolske ustanove Pčelica Negotin za 2017/2018. godinu, ali i o saglasnosti na godišnji plan rada iste ustanove za 2018/2019. godinu.

Na dnevnom redu nalazi se i utvrđivanje cenovnika grejanja na teritoriji opštine od 31. avgusta 2018. godine i utvrđivanje odluke plaćanja varijabilnog i fiksnog dela iznosa po obračunima za grejnu sezonu 2018/2019.

Imenovaće se članovi školskih odbora Tehničke škole u Negotinu, umetničke škole „Stevan Mokranjac“i osnovne škole Pavle Ilić – Veljko u Dušanovcu. Odbornici će odlučivati o obrazovanju Štaba za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin, o razrešenju i imenovanju upravnog i nadzornog odbora Muzeja Krajine Negotin, Istorijskog arhiva Negotin, Doma kulture „Stevan Mokranjac“, Turističke organizacije opštine Negotin i Centra za socijalni rad.

Kao poslednja tačka dnevnog reda biće reči o zaključku o podršci opštine Negotin razvoju multimodalnog saobraćajnog koridora – istok. Sednica počinje u 10 sati

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts