четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
FK „Rtanj“ nakon lošeg starta ambiciozno kroz sezonu

FK „Rtanj“ nakon lošeg starta ambiciozno kroz sezonu

Na kraju takmičarske sezone 2017/18. Fudbalski klub „Rtanj“ je u Srpskoj ligi „Istok“ zauzeo 6. mesto na tabeli u konkurenciji 16. timova ostvarivši 13 pobeda, 8 nerešenih i 9 izgubljenih utakmica. Ambicije za dalje jesu visoka kotizacija ove sezone.

„Trenutno smo na sredini tabele. Svi u klubu, pa čak i ja, mislimo da smo mogli malo bolje da se plasiramo, ali obzirom da je liga ove godine ujednačena očekujem da ćemo u jesenjem delu i na proleće pokazati pravi kvalitet koji imamo“, rekao je Ivan Bešević, trener FK „Rtanj“

Jedan od većih uspeha kluba svakako jeste učešće u šesnaestini finala kupa gde su na svom terenu, pred više od 4.000 gledalaca, poraženi od superligaške ekipe Fudbalskog kluba „Partizan“ iz Beograda.

„U istoriji našeg kluba igrali smo šesnaestinu finala sa ekipom Partizana, izgubili smo 0:3  ali smo se borili muški i tada je cela Srbija čula za nas. Ove sezone malo smo loše startovali, posle smo vezali 3 pobede za redom i sada smo na sredini tabele“, rekao je kapiten Fudbalskog kluba „Rtanj“ Vladimir Milošević.

Petleći i mlađi pioniri Fudbalskog kluba Rtanj takmiče se u ligi Regiona istočne Srbije. Planovi kluba za tekuću godinu jesu poboljšanje rada sa mlađim kategorijama i dalje usavršavanje stručnog kadra. Kroz projekat „Završi započeto“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta planiraju se i radovi na poboljšanju infrastrukture i pratećih objekata na gradskom stadionu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts