петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Osnovci posetili predsednika opštine Kladovo povodom Dečije nedelje

Osnovci posetili predsednika opštine Kladovo povodom Dečije nedelje

Deca iz osnovnih škola u Tekiji, Podvrške, Brze Palanke, Korbova, ali i iz gradske škole Vuk Karadžić iz Kladova u okviru obeležavanja Dečije nedelje posetila su predsednika opštine Kladovo Milisava Ratopekića. On je saslušao njihove predloge za poboljšanje uslova u školama opštine Kladovo, ali i pesme i recitacije koja su osnovci spremili.

Opština Kladovo podelila je pakete sa školskim priborom prisutnim učenicima osnovnih škola.  „Trudimo se da izađemo u susret školskoj deci. Imamo odličnu saradnju sa školama i kada je saradnja dobra nije problem obezbediti deci sve što treba. Mi smo ove godine odvojili za sređivanje škola određena sredstva“, rekao je Milisav Ratopekić, predsednik opštine Kladovo.

Dečija nedelja se obeležava od 1. do 7. oktobra, a ovogodišnji moto je „Moje je pravo da živim srećno i zdravo – za odrastanje bez nasilja“. Cilj ove manifestacije jeste poboljšanje položaja deteta u Srbiji.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts