четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Obeležena slava Srpske napredne stranke u Zaječaru.

Obeležena slava Srpske napredne stranke u Zaječaru.

Sveta Petka, slava Srpske napredne stranke, obeležena je uz prisustvo sveštenstva i velikog broja gostiju u novim prostorijama gradskog odbora ove stranke, koje su ovom prilikom osveštane.

Ovogodišnji kolačar i predsednik gradskog odbora Srpske napredne stranke Zaječar Milan Stanković istakao je dobre rezultate kojima se ova stranka ponosi. „Ovo su naše nove prostorije u kojima će svi građani i naše pristalice moći da dođu svakoga dana i razgovaraju sa nama. I sami ste svedoci koliko nam je grad uređeniji i lepši, koliko smo, u trenutku kada smo došli na vlast, imali dugovanja, a sada ovaj grad više ne duguje ništa. Ja koristim priliku da se zahvalim predsedniku Aleksandru Vučiću na pomoći koju smo dobili, a isto tako na onome što ćemo dobiti sledeće godine, a radi se o mnogo većoj sumi. To je ono što govori o našem radu, jer sigurno su prepoznali dobar i kvalitetan rad, ne samo stranke već i ljudi koji trenutno vode grad“, rekao je Stanković. On je ovom prilikom iskazao zadovoljstvo što je mnogo novih članova pristupilo SNS-u.

Rezanjem kolača  predata je uloga kolačara za narednu godinu direktorki apoteke „Zaječar“ Dragani Branković Minčić.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts